lördag 24 januari 2015

Stabil seger för Dam U

Å/K IBS – Stanstad SK 1 13 – 2 (4-2, 3-0, 6-0)
 
Fredagkväll och match för Dam U och det skulle visa sig bli en målrik match. Vi slog Stanstad senast när vi möttes i en borta match och vi var bra förberedda. Vi jobbar mycket på vår spelidé och vi tar raskt nya steg framåt även med detta lag.
 
# 88 Clara Hansson 3 mål
 
Med aggressivt försvar och anfallsspel så får vi fram en hel del bra sekvenser. Vi har högt bolltempo och riktigt bra rörelse.  Tyvärr så släpper vi in två mål på grund av att vi slarvar lite och lite otur, men det är sånt som händer och det är detta vi skall jobba med att få bort. Vi rullar på med 16 st utespelare och vi lyckas hålla ett högt tempo genom hela matchen.  Elin spelar bra i målet och får göra ett par riktigt fina räddningar.

# 8 Frida Larsson 3 mål
 
Vi får se en hel del fina passnings kombinationer som resulterar till mål. Många skott på och strax utanför mål och vi får även utdelning när vi tar skott. Samtliga femmor hade bra fart och framtiden ser riktigt ljus ut för oss. Dessutom har vi tre stycken som gör vars tre mål Clara, Frida och Tilda (som vi tyvärr inte har någon bild på).

#13 Hannah Berg spelade mycket säkert
 
Poängen fördelades enligt;

Clara 3 mål
Frida 3 mål
Tilda 3 mål
Felicia N 1 mål 2 assist
Stella 1 mål 2 assist
Nejia 1 mål 1 assist
Mathilda K 1 mål
Filippa 1 assist
Hannah 1 assist
Sofia C 1assist

Ni var grymma idag tjejer och det var fantastiskt roligt att se er spela.

Tack till er alla som hjälpte till runt matchen.
//Thomas & Mats