måndag 12 januari 2015

Brons i Gothia Cup

Bronslaget


Vi hade ett lag som åkte upp och spelade Gothia Cup för DJ18. Förutsättningarna var inte de bästa, med 6 st utespelare och 1 målvakt så drog man dit på vinst och förlust. Emmy skadade sig på 24-timmars cupen och lär blir borta ett tag. Detta gjorde att man endast var 6 st utespelare. Men vi vet alla att vi inte viker ner oss och vi vet också att dessa tjejer hatar att förlora. I en av matcherna så fick hela 9 st tjejer från vårt duktiga F99 lag vara med och spela så att de äldre tjejerna fick lite avlastning.

De som coachade laget gjorde även de en fantastisk insats och det är ju också två vinnarskallar som verkligen hatar att förlora. Deras taktik höll sig nästan hela vägen och man ser till att ta ett brons. Man kan inte mer än bara vara imponerad av denna insats som alla dessa tjejer gjorde.

De tjejer som plockade hem bronset till vår förening var:

Veronica Elger
Julia Hultberg
Ellinor Persson
Jenny Olander
Angelica Nash
Felicia Nash
Arta Tahiri

Anna Johansson
Stephanie Petersson
Emmy Jönsson

Tack Anna och Stephanie för att ni tog hand om detta lag och såg till att ni tog er så långt som ni gjorde. Även ett stort tack till tjejerna som krigade på planen och inte vek ner sig. Tack även till tjejerna från F99 som ställde upp och hjälpte till.

Å/K har än en gång satt ett stort avtryck på Gothia Cup.

//Thomas