fredag 5 december 2014

Damernas hunger på poäng fortsätter

Å/K IBS - IBK Finn 7 - 2 (1-0, 3-1, 3-1)

Vinst igen för damerna och vi fortsätter att spela bra. Kul att vi fortsätter leverera och att vi gör mycket mål framåt och håller väldigt tätt bakåt. Tyckte att vi var det bättre laget från början till slut men Finn är inte helt ofarliga och var riktigt vassa emellanåt. Tror att de kan ställa till det för många lag i serien. 


# 25 Johanna bet ihop

Matchen i sig var en välspelad tillställning och det bjöds stundtals för fina kombinationer varvat med lite fysiskt spel. Det blev inte en enda utvisning så det var en rätt så snäll match. Johanna fick en smäll tidigt i matchen, denna smäll resulterade i två brutna revben. Men inte ett ljud från Johanna som bara körde på och spelade hela matchen. Vi är nöjda hur vi spelar ut matchen men vi har också mer att jobba på som kan bli ännu bättre.


# 9 Alek gjorde en bra match

Alla tre femmorna levererade i matchen och trots att vi hade kastat om en hel del i dessa, och av detta fick vi ut viktig information var spelarna står. Alek tar stort defensivt ansvar i sin offensiva femma. Amanda fick nytt uppdrag och tog på sig en mycket stor roll och skötte det fantastiskt bra.


# 19 Amanda Pommer tog stort ansvar

Poängen fördelades enligt följande;

Sofia H            3 mål
Stephanie        2 mål 1 assist
Jenny               1  mål
Arta                 1 mål
Clara               2 assist
Pommer          1 assist
Linda              1 assist
Felle               1 assist
Frida               1 assist

Bra jobbat tjejer och som vanligt så är ni bäst. Tack för underhållningen!

Tack alla som hjälpte till runt matchen.

//Tränarna