lördag 20 december 2014

Å/K´s damer ångar på i serien

Å/K IBS – Lugi IBK 4 – 1 (1-0, 2-0, 1-1)
 
Sista matchen för i år och Lugi IBK var på besök i Åstorps Sporthall. Vi ville gå till julvila med ytterligare tre poäng och som serieledare. Vi ställde idag upp med tre hela femmor och i dessa hade vi gjort lite förändringar. Dessutom så hade vi med oss ytterligare en lärling Mikaela Steen som fick spela sin första match med dam A. Vi hade även med Ellen Persson från vårt F99 lag som en back up för Sara i mål. Cajsa fick gå ner på back och spelade tillsammans med Mikaela och de gjorde detta bra.

# 2 Linda Nilsson mycket bra i matchen
 
Tyckte vi aldrig kom upp i vår vanliga nivå idag men ibland blir det så och med facit i hand så gör vi en okej match. Viktigt att vi jobbar metodiskt och smart så att vi inte skänker bort något till motståndarna. Sara spelar riktigt bra i målet och får visa upp hur bra hon är, hon spelar med stort självförtroende vilket är viktig för oss. Vi vet att vi är svårslagna hemma i vår Sporthall och när vi kan köra på tre bra femmor så blir det jobbigt för motståndarna.

# 33 Sara Ginstrup storspelade i målet
 
I övrigt så var det en snäll och välspelad match utan några utvisningar. Vi hade en hel del ramträffar och bollen studsade inte riktigt vår väg. Poängen fördelas enligt följande;

Frida 1 mål
Felle 1 mål
Cajsa 1 mål
Fia 1 mål
Linda 1 assist
Kalle 1 assist
Stephanie 1 assist


# 16 Mikaela Steen vald till matchens lirare
Nu håller vi jul ledigt från matchspel och inväntar det nya året som serieledare.

Ni är grymma tjejer och bäst när det gäller.

Tack alla ni som hjälpte till runt matchen, ni är guld värda.

Vi ledare vi önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År.

//Tränarna