söndag 30 november 2014

Tre mycket viktiga poäng för damerna

STT Net Landskrona - Å/K IBS 4 - 5 (1-1, 2-1, 1-3)
 
# 5 Emilia stor matchhjälte i matchen
 
En fantastik spännande och rolig match där båda lagen ville vinna. Lördags eftermiddagen var fokus på damernas match nere i Landskrona mot topplaget STT Net Landskrona. Det är en svår match och Landskrona är svåra att slå i sin hemmahall. Men vi fokuserade på vad vi skulle göra och vid vinst i denna match så rycker vi ifrån lite och ger oss lite marginal till tabelltrean i detta fall Landskrona.


# 33 Sara gjorde en mycket bra match
 
Vi står upp bra i närkamperna och vi viker inte ner oss, vi har betydligt yngre lag än vad Landskrona har. Men vi står ändå upp bra mot Landskronas duktiga spelare.När vi spelar som bäst är det inte många lag som rör på oss, för då är vi grymt bra. Stundtals faller vi ner i ett lägre tempo vilket gör att vi släpper in Landskrona lite väl enkelt. Lagen följs åt i målprotokollet hela matchen och när Landskrona gör 4-3 lite väl enkel så ändrar vi lite i formationerna. Detta gör att de som får förtroende verkligen går in och gör det som behövs för att vi skall kunna ta med oss tre pinnar hem. Emilia blir stor matchhjälte när hon sätter både 4-4 och 4-5. Vi vet att vi är väldigt starka när vi ändrar lite i formationerna och med en storspelande målvakt Sara i mål så kan det bara gå på ett håll.
 
# 29 Stephanie vald till matchens lirare
 
Vi visar än en gång upp vilket bra lag vi har trots att vi idag saknar Ejdelind och Kalle. Men vi får inte tro att allt gör sig själva utan vi måste jobba stenhårt i varje match. Nu väntar Finn hemma i Åstorp redan på onsdag och det är sista matchen i första omgången innan serien vänder. Vi räknar med att vi då är fullt lag.

Poängen fördelades enligt följande;

Emilia 2 mål 1 assist
Stephanie 2 mål
Elle 1 mål
Pommer 2 assist
Arta 1 assist

Vi tackar Landskrona (hoppas vi inte förstörde deras lagfest) för matchen. Tack även till våra trogna supporters som backar upp oss på läktaren, ni är grymma!

Tack tjejer för underhållningen, ni är bara bäst!

//Tränarna