söndag 3 mars 2013

Innerliga tankar från coach Simon

Foto: Anton Nielsen 

Ett gäng guldtjejer é ni!
Fick såna rysningar när slutsignalen gick!!!
Alla gjorde nåt i den klass som ni är i. 12-målsvinst nästan helt utan protest, detta mot ett lag, som har stört andra under säsongen. När dom snubblade in ett mål så var ni där och svarade direkt. Har aldrig sett så många hemåtrusher av spelare som tappat boll i det offensiva. Kanonräddningar i mål och vackert spel som inte blev mål alltid heller. Backar som lyfte bort anfallare och vågade spela bollen. Ni ville verkligen ta hem detta och lät det synas!
Så otroligt många snygga mål, gång efter annan denna säsong, i slutet också en hel hög där bollen löpt igenom hela planen. Vilken kämparglöd och ödmjukhet hela matcher igenom när ni visar varandra vägen.
Detta var ett helt lag med vinnare som gjorde det tillsammans och visade att ni SKA spela i en division värdig era kvalitéer.
Jag måste säga att anspänningen hos mig inte släppte förrän slutsignalen gick och man fick gåshud över vad ni ställt till med. För hur det än är, så ska det göras på plan också, även om det bara skulle bli så här till slut. Jag har inte kunnat glömma tomheten efter kvalsummeringen från förra säsongen. Men nu har ni gjort en sån jäkla säsong rätt igenom och inte visat något annat än vinnarinställning.

Grattis !!!!!!!!!

Ni passar verkligen i guld!!!!!!