fredag 1 februari 2013

Säker seger mot Emmaljunga

Många glada ansikten i laget ikväll  Foto Roger Nielsen

Det tog bara 15 sekunder innan Anna, Kalle och Cajsa snurrat runt och elegant satt första målet och på den vägen var det.... Vi hade hela tiden bra kontroll över matchen och var aldrig hotade. Emmaljunga fick göra ett tröstmål i tredje perioden efter en indianare av oss, men övriga försök motades av backarna eller av Jenny, som var stabil i målet.

Det är glädjande att se att vi hela tiden försöker att spela runt bollen och röra oss mycket och skapa många chanser. Andrafemman är riktigt heta just nu och framför allt får de in bollen i mål. Både Sofia och Emilia gör mål idag igen och det lossnade även för Jenny O, som kunde göra två mål dag, det ena i boxplay.  Dessutom gläds vi åt att det även ser bra ut bakåt, där vi fick ändra lite i backparen. Mollan är  sjuk och då passade vi på att ändra lite där också. Tjejerna är unga och vi vill att de ska utvecklas, så ibland är det bra att spela med någon annan för att kunna utvecklas mer. Vi fick tyvärr Cajsa skadad ikväll, då hon fick en boll i ögat. Vi håller tummarna att det inte är allvarligt.

Det här är en match som vi ska vinna och det gör vi med, med lite bättre skärpa i avsluten hade det blivit över tio mål. Idag är det inte helt lätt att ta ut vilka som var bra idag, det var jämnt bland många. Mina plus ikväll går till Sofia, Emilia och Jenny O, som är inne i ett härligt flow spelmässigt just nu.