söndag 16 december 2012

Underbar sista period!

Ännu en tidig söndagsmatch för damerna, denna gång med Göinge på andra planhalvan.
Vi spelar med 14 utespelare (saknar idag Sofia och Alec) i första perioden, Emmy spelar back i en femma och forward i en annan. Vi har en önskan om att rulla på många spelare i den här matchen.
Vi kommer inte upp i vår normala nivå under de två första perioden, första är bättre än andra, men mycket mer finns att önska. Vi tar ändå ledningen med 3-0 och har grepp om matchen. Inför andra perioden bestämmer oss för att gå ner på två femmor, men tycker inte att det får den effekt vi eftersöker. Därför ändrar vi om i femmorna till tredje perioden också. Det, i kombination med att Göinge inte riktigt orkar hänga med i vårt tempo, gör att vi vinner med 10-1 i sista perioden. Denna period är riktigt bra och tjejerna ska ha all heder av att de orkar trumma på hela perioden. Det alla måste förstå är, att en match är 60 minuter, det gäller att orka och vara lite kall (ha tålamod), så kommer det att lossna.

Kalle visar upp en del av det hon kan och gör två mål, men det som är ännu roligare att se är de fem assisten hon gör. Rosanna svarar för tre mål igen och visar att hon är en målfarlig och fartfylld spelare. Idag gjorde även Dana premiär i damlaget och vilken premiär! Mål i sin första match med oss, kan det bli bättre? Hon visar att hon kan läsa spelet och är på rätt ställe när hon får en härlig pass av Emilia, som hon galant lägger in.