söndag 2 december 2012

Ännu en seger

Emmy gjorde ett mål         Foto Roger Nielsen

Vi börjar matchen mycket bra och skapar en del chanser. Frida drar på ett skott från egen planhalva, det ska kanske vara en munsbit för målvakten, nu är det inte så utan vi kan ta ledningen med 1-0. Vi skapar fler chanser och skulle ha lett med mer än ett mål efter första perioden. Nu gör vi inte det och inledningen på andra perioden kvitterar först Förslöv och efter det tar de även ledningen. Rättvist? Nej, men det är målen som räknas. Tjejerna är frustrerade och jag och Simon känner att det måste göras något. Det blir en timeout och den blir ett lyckodrag. Efter timeouten gör vi fyra mål på tre minuter och plötsligt äger vi matchen, såväl  på på plan som i protokollet. Vi fortsätter att hålla ställningen och vinner rättvist med 5 mål. Vi får tyvärr Jenny Olander utvisad, då jag missat att få med henne i protokollet och istället satt upp en annan spelare. Det finns en första gång för allt sägs det, så även för den här typen av misstag. Skönt för mig är då att inte blev något som avgör matchen. Idag är Anna Johansson allra bäst på plan, fem mål talar sitt tydliga språk. Alec visar återigen att hon är en riktigt bra spelare om hon bara vill. I övrigt är det jämnt fördelat, ingen sticker ut mer än någon annan utan alla göra jobbet som krävs. Nu laddar vi för ny match i morgon.