onsdag 24 oktober 2012

Tre underbara poäng.

Anna J. svarade för matchen enda mål     Foto Roger Nielsen

Hur sammanfattar jag en sådan här match då? Ja, att vi får tre poäng med oss, är jag givetvis mycket nöjd med. Vi gör många misstag och sammantaget ingen bra match. Det blir till att försöka rannsaka oss själva och komma fram till vad vi ska försöka ändra på. Missar på plan, missar på bänken och allt detta sker när det återigen är mycket folk på läktaren, det känns givetvis inte bra. 

Jag är mycket nöjd med hur tjejerna kämpar och sliter, trots att spelet inte funkar. Det finns många som inte hade lyckats med det. Vi skapar chanser och har ett par bollar i stolpen, men det har motståndarna också. Målet vi gör, kommer efter fint förarbete av Jenny O och Sofia, som spelar fram Anna J som drar direkt, men får halvträff, bollen tar då turligt målvakten och går in. Jenny N. gör ett antal fina räddningar när Lugi-spelare kommer fria med henne. Hon räddar skott på alla möjliga sätt, det är ingen fråga om vem som var  bäst i vårt lag idag. Kalle får även hon godkänt, för att hon sliter genom hela matchen. Frida är den back som idag gör bäst ifrån sig. 
Så här blir det ibland, nu gäller det att ta lärdom och gå vidare med nyvunnen kunskap och utvecklas. Det går inte att grubbla över detta någon längre stund, vi får släppa det och gå vidare. Nu har vi mängder med nya erfarenheter, som vi kommer att nyttja i framtiden.

Ett stort tack till den stora trogna publiken.
Tränare Roger Nielsen