lördag 7 april 2012

Underbar första period

Rosanna framme och irriterar        Foto Kent Tillgren

Vi startar matchen riktigt bra, visst, lite nervöst var det säkert hos en del spelare. Men när nerverna lugnat sig lite kommer vi igång. Vi skapar många chanser i första perioden och det är också vi som står för det bästa i perioden. Sofia har ett skott i ribban, där kunde vi tagit ledningen. Vi tar ledningen till slut och gör det då Anna kan skjuta lågt efter en härlig pass av Eleonore. Vi fortsätter skapa bra tryck mot Engelholm, men bollen vill inte in.

Vi får sämsta tänkbara start på andra när Engelholm kan kvittera på ett frislag, här ska vi komma ut bättre på deras skytt. De kan även ta ledningen efter ett så kallat "skitmål", ett skott som tar på back och går i en båge över Katta. Vi får tyvärr en skada på Anna, då hon trampar snett och får kliva av matchen.

Vi kämpar och krigar i tredje perioden och får kasta om i femmorna lite. Engelholm lyckas utöka sin ledning, då vi tar ett dumt byte och Engelholm kan lite för enkelt göra 1-3. Vi tar en sen time out och lyckas nästan få in reduceringen, men bollen går i ribban.

Bäst på plan idag Alec som står för mycket fina uppspel och visar med stor pondus att hon betyder mycket för laget och inte minst  för de yngre spelarna.
Anna, Eleonore och Sofia var mycket bra i en och en halv period för att sedan tyvärr inte kunna fortsätta, när både Sofia och Anna får utgå på grund av skador.